Word partner

Home Word partner

Ben je enthousiast om Het Talentenpaspoort
en het talentenDNA te gebruiken in je werk ?

Dat kan als gecertificeerd Talentenpaspoort Coach of als Distributeur.

Gecertificeerd Talentenpaspoort Coach

Je volgt een opleiding bij de Pontis Management School of bij je lokale Distributeur. Na de opleiding kan je een licentie nemen op Het Talentenpaspoort. Zo’n licentie geeft je toegang tot het online platform zodat je volledig in eigen beheer de talententest kan uitzetten en de resultaten beheren. Je hebt ook toegang tot de bijkomende tools van Het Talentenpaspoort d.w.z. Team-analyse, Kwaliteiten-analyse en Energie-Analyse. Als je interesse hebt in recrutering kan je een bijkomende opleiding volgen over het talentenDNA.

De licentie voor Het Talentenpaspoort en het talentenDNA heeft veel voordelen voor jou. Zo is er geen jaarlijkse vaste bijdrage en geen jaarlijkse minimum afname van testen.

Als gecertificeerd Talentenpaspoort Coach heb je toegang tot de online coach community en kan je rekenen op deskundige ondersteuning van je distributeur.

Distributeur

Wil je meewerken aan de internationale groei van Het Talentenpaspoort? Dat kan ook als landelijk Distributeur. Een distributeur leidt lokale Talentenpaspoort Coaches op en is verantwoordelijk voor de promotie en de verkoop van Het Talentenpaspoort in zijn netwerk.

Als distributeur krijg je professionele ondersteuning van de Pontis Management School.

Sectorspecifieke oplossingen

In samenwerking met experts werd er een aangepaste versie van Het Talentenpaspoort ontwikkeld voor sporters en voor rijscholen.

Het Sport Talentenpaspoort

www.august360.be

Mijn Natuurlijke Rijstijl test

www.nds-test.com