Loopbaanbegeleiding

Home Loopbaanbegeleiding

“Hire for attitude and train for skills.”

Bedrijven beseffen inmiddels dat mensen heel wat meer zijn dan hun diploma’s en competenties.
Wat moderne bedrijven interesseert is of de job wel echt bij jou past. Maar, hoe weet je dat? Hiervoor moet je naar de talenten van de persoon kijken. Want talenten vertellen uit welk hout iemand gesneden is en of er dus een goede match is met de job. Deskundige loopbaanbegeleiders kijken eerst naar je talenten en pas daarna naar je competenties en ervaring. Dit is de enige manier om een baan te vinden die goed bij jou past.

Krijg de job die je
zo graag wil!

Loopbaanbegeleiding is de sleutel tot het vinden van de juiste richting in je carrière. Het is een waardevolle ondersteuning die je helpt bij het verkennen van de mogelijkheden voor je professionele groei en voldoening. Met professionele loopbaanbegeleiding ontdek je welke stappen je kunt nemen om je loopbaan te verbeteren en welke paden het beste aansluiten bij je talenten en doelen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een nieuwe weg wilt inslaan, loopbaanbegeleiding biedt de begeleiding en inzichten die je nodig hebt om succesvol en tevreden te zijn in je werk.

loopbaanbegeleiding

Ga aan de slag!

Een aantal van onze Talentenpaspoort coaches zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Voor jongeren die een eerste job zoeken of voor meer ervaren professionals die een switch willen maken in hun loopbaan. Neem contact met hen op.